Demo Center

Demo Center

CENTRUL DE DEMONSTRATII VIADAN

Viadan, firma de referinta in domeniu distributiei ingredientelor de panificatie, patiserii, cofetarii, gelaterii s-a detasat prin atentia sporita acordata nevoilor clientilor. Tocmai pentru a sustine activitatea clientilor nostri, Viadan a promovat un concept nou in domeniu sub forma unui proiect numit Centru de demonstratii. Acest Centru vine in intampinarea clientilor nostri prin sugestii si demonstratii practice oferindu-le solutii prin intermediul colaboratorilor si furnizorilor de materii prime.
Centrul de demonstratii Viadan asigura un mare avantaj clientilor nostri pentru ca ofera oportunitatea de a participa la prezentarea ingredientelor cu aplicatii in domeniul brutariilor, patiseriilor, cofetariilor si gelateriilor, cursuri teoretice cu demonstratii practice facute de ingineri tehnologi maestri bucatari care dezvolta concepte personalizate de produse finite siintegreaza idei inovatoare si interesante in industria traditionala.

In data de 16.10.2013 am inaugurat noul centru de demonstratii din Floresti, str. La Razoare nr.1. Acest nou centru a fost creat din nevoia unui spatiu mai mare, cel vechi dovedindu-se de multe ori neincapator datorita interesului mare aratat din partea clientilor nostri. Am creat un spatiu bine structurat, organizat intr-o incapere destinata exclusiv sesiunilor de prezentari si informatii traduse si explicate de persoane avizate, o bucatarie moderna, dotata cu toate utilajele si accesoriile necesare conceperii si crearii de produse finite cat si o sala destinata pentru degustari, brunch-uri, pauze si discutii.

Pe intreg parcursul desfasurarii evenimentelor sunt prezente nume cu puternica rezonanta internationala in producerea de ingrediente de cea mai buna calitate. Prezentarile contin indicatii teoretice si practice privind modalitatile de lucru, tips-uri si idei noi de aplicare, vizionari si degustari de ingrediente sau produse finite cat si o vizita la depozitul firmei.
Programul sesiunilor de prezentari este structurat pe domenii: brutarii/patiserii, cofetarii, siĀ gelaterii incluzand prezentari tematice specifice de sezon.

 

 

 

Copyright 2015 by AVV Media